Köp- och leveransvillkor

 

 

Samtliga villkor som presenteras nedan gäller enbart köp via vår webbutik, för köpvillkor gällande våra butiker, kontakta vår personal.

 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

 

Betalningsalternativ
 

- Kortbetalning
 

- Kortbetalning via Payson
 Med Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se.

 

- Faktura / Klarna
Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

 

- Delbetalning / Klarna Konto
Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.

 

- Presentkort                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Eventuella presentkort kan ej täcka fraktkostnaden, presentkort gäller enbart för köp av varor.
 

-Postförskott

Betala varan vid hämtning, pris för postförskott är 75:-.
 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 2-10 arbetsdagar i vissa fall kan vi sålt slut på varan men då beställer vi alltid hem produkten och leverans i dessa fall beräknas till 8-10 arbetsdagar.

Vill du veta mer om lagerstatus kan du alltid ringa oss på 0322-611000.

 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som paket eller brev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras med 69kr, handlar du för mer än 1000kr så bjuder vi på fraktkostnaden.

För köp utanför Sverige gäller följande priser, observera att fraktfrigränsen ej gäller utanför Sverige.

Frakt till Finland 120SEK, Danmark 120SEK, Norge 250SEK, Tyskland 250SEK samt Frankrike 250SEK.

Minimiorder för att vi skall skicka ditt paket måste överstiga 400 SEK inkl. moms.

 

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (2 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten som du sedan erhåller av oss. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Garantin omfattar ej ljuskällor.

Skulle det vara fel produkt vid leverans eller att produkten är trasig skall du som kund kontakta oss så ordnar vi en retursedel som ni kan skicka tillbaka den felaktiga varan med.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor). En returnerad vara skall vara oanvänd och i gott skick (packa produkten väl). För övriga frågor som kan uppkomma följer vi alltid Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. Vid returnering av varor skall dessa alltid skickas som företagspaket då vi ej har möjlighet att hämta ut varor hos ombud. Vi ber er att alltid kontakta oss innan ni skickar tillbaka ert paket för att det skall gå korrekt till.

 

Företagsköp
För köp genom företag där företagsnamnet står på kvittot gäller köplagen. Paket som skickas direkt till företagets adress faktureras fraktkostnaden oavsett ordervärde. Fraktfritt gäller enbart paket som skickas som DHL servicepointpaket via ombud.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.


Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket 12 dagar), så fakturerar vi dig 400kr inkl. moms för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Sök produkt

Belysning inomhus
Belysning utomhus
Ljuskällor
Elmaterial
Leverantörer
Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start

Kundservice
Info@rumstid.se

 

 

Köpvillkor
- 2 års garanti - gäller alla lampor
- 14 dagar öppet köp
- Fri frakt vid köp över 1000 kr
- Leveranstid 2-10 dagar

Fullständiga köpvillkor »